Thapperska

Under denna rubrik samlar vi lite blandad information om föreningen.
Se länkarna till vänster.

är en ideell, partiopolitiskt och religiöst obunden intresseförening som är fristående/oberoende gentemot producenter och myndigheter.
Föreningen är ansluten till Reumatikerförbundet som är en ideell riksorganisation, vars uppgift är att samla och organisera alla dem som vill främja medicinska och sociala intressen för människor med reumatiska sjukdomar i syfte att minimera konsekvenserna av sjukdomen.

Vi hoppas att du som redan är medlem finner nytta av denna webbplats, men även du som ännu inte ännu har blivit medlem och kommit med i en av Sveriges största handikappförening med 177 lokalföreningar.
Vi finns till för dig som har en Reumatisk sjukdom, en vän eller anhörig som har det och dig som vill stödja vår verksamhet.

Kansliet

Kanslist: Ewa Sjögren

Då kansliet inte är bemannat finns det en telefonsvarare som tar emot ditt samtal:
lämna namn, telefonnummer och eventuellt meddelande efter pipet så ringer vi upp.
Komihåg att tala långsamt och tydligt så att meddlandet blir så lätt som möjligt att höra.

Gamla Övägen 23
603 79 Norrköping

E-post:

Org.nr: 82 50 01 - 4498

Anmälningar

Alla anmälningar sker till föreningens kansli.
Om man har anmält sig till en aktivitet så har man kommit med, vi kontaktar er om du inte fått en plats.
Vid anmälan uppge; namn, telefonnummer samt om du har några allergier.
Vi vill ha in anmälningar så fort som möjligt, då vi har först till kvarn som gäller.
Föreningen har bindande anmälningar till kurser, bussresor samt större arrangemang.
Anmälan är bindande från och med sista anmälningsdagen och full avgift kommer att tas ut.

Annonsering

Föreningen kommer att annonsera under Föreningsnytt sista lördagen i månaden med nästkommande månads aktiviteter.

Avgifter

Vi har två avgifter till våra aktiviteter, en för medlem och en för icke medlem.

Nu finns vi även på facebook, här kommer vi också att uppdaterna med aktiviteter och aktuella händelser.
Välkomna att gilla och följa oss!
För att komma dit klicka här

Fotografering

Vi fotograferar ibland under våra evenemang. Var snäll och säg till om du inte vill vara med på bild!
Det är roligare att kombinera bild och textdå man ska presentera eller återge något.
Bilderna kan komma att publiceras i till exempel tidningsrepotage, på hemsidan eller facebook.
Tack på förhand

Föreningens Träffpunkt

Träffpunkten kommer att göra ett uppehåll från och med den 1 juni 2017.
Vi återkommer med eventuell fortsättning senare eftersom vi nu flyttar föreningsverksamheten till Thapperska.

Varje torsdag kl. 11.00 - 14.30 i Stora samlingssalen, Sandbyhov.
Vecka 4 - 22 samt vecka 34 - 48
Här träffas vi för social samvaro, utbyter: erfarenheter,  tips och råd. Hit har även hobbyverksamheten flyttat så det finns alla möjligheter att även pyssla och handarbeta tillsammans antingen med eget  eller med föreningens material.
Föreningen bjuder på kaffe och kaka.

Inbetalningar

Våra egna aktiviteter betalas in på föreningens Bankgiro 5284-1061
Uppge: namn och aktivitet i meddelandefältet både då du betalar via internet och använder inbetalningskort.