Änmäl dig

Värva en medlem - vinn en iPad!

vill informera om att just nu pågår en tävling genom förbundet:
Om du värvara en medlem innan januaris utgång deltar du i utlottningen av 10 iPads.

Den här tävlingen är för dig som redan är medlem. Kanske känner du någon som har en sjukdom i ledorganen men som ännu inte är medlem? Att gå med i en patientorganisation är ett stort steg för många och att ha en peppande röst bredvid sig kan vara en avgörande skillnad.

Om du värvar minst en ny betalande medlem innan den sista januari deltar du i utlottningen av 10 ipads. Se bara till att ditt medlemsnummer finns med i fältet "Värvad av" i ansökningsformuläret här på hemsidan.

Ditt medlemsnummer står på baksidan av tidningen Reumatikervärlden som du bör få i brevlådan idag eller i morgon.