Information

Svar på medlemsfrågor

Reumatikerföreningen Norrköping

Svarar på frågor från medlemmar om friskvården.

Varför har mattor tagits bort på Lindövägen?

Mattorna har tagits bort för att de varit ett för stort hinder när det ska städas.

 

Angående terminslängd när det gäller vattengympa

I dagsläget går det inte att förlänga terminerna på varken Lindövägen eller Vrinnevi. Det är en kombination av den belastning det blir på våra ledare och de kontrakt vi har på respektive bassäng.

 

Angående förra onsdagen på Vrinnevi

Polisen är kontaktad och vi för diskussioner med badmästaren på Vrinnevi om hur vi ska förhindra att obehöriga kommer in i omklädningsrummet på kvällstid. 

 

Styrketräningen

Vi har fortfarande inte lyckats få tag i någon lokal att vara i, men vi fortsätter självklart att leta med ljus och lykta efter en sådan. När det gäller lokalen vi utlovats på Thapperska har vi fortfarande inte kunnat få något datum för denna. 

 

Sittgympa och vanlig gympa

Vi har hittat en lokal för denna termin i samarbete med ABF på Generalsgatan 43. Sittgympan har kunnat dra igång denna vecka (v.8) och den vanliga gympan börjar nästa vecka (v.9). 

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.