Medlemsavgiter för 2019

Reumatikerföreningen

informerar om medlemsavgiften för 2019.

Är du inte redan medlem och funderar på att bli det så vänta inte!
Går du med som medlem nu får du resterande på 2018 och hela 2019 för en och samma medlemsavgift.

Inbetalningskort för 2019
Inbetalningskort för medlemsavgiften 2019 beräknas landa i brevlådor under vecka 48, 26-30/11. De skickas även i år i kuvert och INTE ihop med Reumatikervärlden.
Förfallodatumet är 31 december och en påminnelse kommer att gå ut under februarimånaden 2019.

Autogiro
Många medlemmar väljer att övergå till autogiro vilket är bra, både för förbundet och för medlemmen.
För att övergången ska fungera smidigt och att medlemmen slipper få en pappersfaktura behöver vi få in en medgivandeblankett senast 19/11.
Hör av er till om ni önskar blanketter.