medlemskap

Medlemsavgift 2015

vill påminna och informera om medlemsavgiften till Reumatikerförbundet 2015

Tiden går fort och snart kommer inbetalningskort för medlemsavgiften 2015!

I slutet av november, med Reumatikervärlden nr 6, kommer Reumatikerförbundets inbetalningskort för medlemskapet 2015 att skickas ut till medlemmar i Reumatikerförbundet.

Skriv ut ditt medlemskort!
Alla medlemmar kan själva skriva ut sina medlemskort via ”Min sida”.

Nytt för i år!
Du som är huvudmedlem i flerfamiljshushåll kan nu skriva ut hela familjens medlemskort.

Om du inte har möjlighet att skriva ut medlemskortet själv kan du ringa eller e-posta medlemsservice på Reumatikerförbundets kansli för att få hjälp.

Kontakta: 08-505 805 00,

Tips till dig med smartphone!
Medlemmar som har smartphone, mobiltelefon, kan via ”Min sida” ta ett kort på medlemskortet och spara det under ”bilder” i mobilen, då behövs ingen utskrift.
Varje gång man behöver medlemskortet tar man fram sin mobil och visar bilden som finns lagrad i mobilen.

Medlemskap och avgift:
OBS!
Komihåg att medlemsavgiften betalas till Reumatikerförbundet och inte till föreningen!

Du kan även betala medlemsavgiften via autogiro

Antal personer per husåll Årsavgift Autogiro
En person 250 kronor 21 kronor
Två personer 350 kronor 29 kronor
Tre personer eller flera 400 kronor 33 kronor

För att bli medlem eller för mer information, följ länken så kommer du till Reumatikerförbundets hemsida och "bli medlem", klicka här, länken öppnas i nytt fönster.

Medlemsrabatter och förmåner, klicka här, länken öppnas i nytt fönster.