Viktigt

Information om den nya bassängen på Lindövägen

Reumatikerföreningen Norrköping

Vill genom friskvårdsansvarig Lotta Genzel informera om det nya badet.
Det florerar rykten och felaktig information.

 

Hej!

Vi har köpt 5 timmar på Duva Pool & Motion på Lindövägen.
Den beräknas vara klar i maj och vi får börja nyttja den i höst, från vecka 35.
En av dom timmarna kommer att ligga på en torsdagskväll och ska vara en ren mansgrupp, en timma kommer att ligga på en söndageftermiddag dom övriga tre ligger på dagtid.

Det är i första hand alla badare (86 st) på Sandbyhov som ska få erbjudandet att börja sin vattengympa på Lindövägen i höst.

Jag har i veckan som gått varit ute i alla grupperna på Sandbyhov och informerat och lämnat en intresseblankett som ska lämnas in vid nästa bad.

Det kommer i en övergångs period vara ett par tider kvar på Sandbyhov, vilka tider och vilka dagar är heller inte klart ännu.  Ingenting går att säga i dagsläget, först måste jag få in alla blanketter från Sandbyhov.

Det kommer att bli nya grupper eftersom den nya bassängen tar 20 st badare varje timma jämfört med Sandbyhovs 10 st, hur grupperna kommer att se ut kommer blanketterna att visa.

Badarna på Vrinnevi som vill flytta till Lindövägen får ringa till mig och sätta upp sig på en väntelista, om det blir aktuellt att flytta badare från Vrinnevi kommer vi att ta från början på listan men vi kommer även att ta hänsyn till var man bor.

Det är ännu inte bestämt vilka badledare som ska till Lindövägen, en badledare är klar och det är den som ska starta upp mansgruppen.

Jag hoppas att jag med den här informationen har bringat klarhet i
hur det ligger till.

Vänliga hälsningar

LOTTA GENZEL
Friskvårdsansvarig
Reumatikerföreningen Norrköping

Tel: 011-172103, mobil: 070-6523814
E-mail:
0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.