Åsikter om Reumatikerförbundets webbplats efterfrågas!

vill göra er uppmärksammade på att Reumatikerförbundet har nu en enkät där du kan fylla i och ge dina åsikter om Reumatikerförbundets webbplats: reumatikerforbundet.org

Reumatikerförbundet försöker ständigt förbättra användarupplevelsen på webbplatsen.
De vill gärna höra dina tankar om hur webbplatsen fungerar för dig.
Dina åsikter är mycket viktiga för dem och skulle uppskatta om du fyllde i denna enkät på 16 enkla frågor.
Det bör inte ta mer än tre minuter.

De kommer även att lotta ut 3 st trisslotter bland dem som svarat.
Stort tack för hjälpen!

För att komma till Reumatikerförbundets webbplats klicka här eller
klicka på Reumatikerförbundet över Norrköping direkt här på sidan så kommer du till deras sida.

För att komma direkt till enkäten klicka här.