Thapperska

25 maj E-hälsa seminarium

Reumatikerföreningen Norrköping har fått inbjudan av Neuro förbundet Norrköping om att gästa deras seminarium om E-hälsa.

E – hälsa = användning av digitala verktyg med information för att uppnå och bibehålla hälsa!
Vad innebär det för Dig som patient?

Seminariumet hålls i Havet (Aulan), Thapperska, Gamla Övägen 23

Begränsat antal platser, fri entré

NEURO förbundet säger:
Visionen lyder
" År 2025 ska Sverige vara bäst i världen på att använda digitalise-ringens och e-hälsans möjligheter i syfte att underlätta för människor att uppnå en god och jämlik hälsa och välfärd."

Anmäl Dig snarast via E-post: eller ring: tel 011 16 99 97

Kl 13.00  Välkommen
Kl 13.10  Karin Månsson från NEURO förbundet redogör för förbundets syn på E-hälsa och dess betydelse.
Förbundet har begränsat sig till vård och behandling och framförallt den offentliga vården.
Kl 14.10 En bensträckare och frukt paus
Kl 14.30 Torbjörn Holmqvist, Regionråd, ger Regionens uppfattning, syn och vad politikerna har för mål med E-hälsa.
Kl 15.00  Dan Forsén, från Norrköpings kommun, ansvarig för E-hälsa
Kl 15.40  vi avslutar med en frågestund