Biljett till årets julfest

22 november 2014, Julfest

anordnade julfest med julbord, underhållning och paketlotteri på Louis De Geer.

Kvällen började med glögg och senadan fick gästerna sätta sig till bords för att ta del av julbuffén.

När maten var avklarad fortsatte kvällen uppe i champanjebaren där det serverades kaffe med desserbord.

Det fanns en trollkarl som minglade runt bland gästerna och trollbad dem med sin magi.

Musikenunderhållningen stod Micke Leonardsson för.

Det var utlottning på entrébiljetten och paketlotteriet innehöll många spännande överraskningar.

Datum 22 november
Tid kl. 18.00-21.00
Plats Louis De Geer
Kostnad Medlem 275 kronor
Icke medlem 395 kronor

Är du eller din vän inte redan medlem i reumatikerförbundet?

Då blir du det snabbt och enkelt redan idag genom att följa länken, klicka här

Om du blir medlem nu under hösten så bjuder vi på den tid som återstår av året. Medlemskapet gäller sedan hela 2015.