Thapperska

21 maj Föreläsning artros

inbjuder till föreläsning i aulan på Thapperska.
Föreningen gästas av:
Lars Cöster, reumatolog och Maigun Hjalmarsson, artrosinformatör.

Alla hälsas välkomna!

Tänk på att inte använda starka dofter på våra möten!

Föreläsningen är inriktad på artros.
Lars Cöster, reumatolog kommer att föreläsa om artros.
Maigun Hjalmarsson, artrosinformatör, berättar om sitt arbete som informatör på Regionens artrosskolor och hur det kan vara att leva med artros.
Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

Som ett förberedande arbete inför artrosdagen friskar vi upp våra kunskaper och eventuella nya rön om diagnosen, genom denna föreläsning.
Föreningen kommer att tillsammans med Reumatikerförbundet och apoteket uppmärksamma artrosdagen den 1 juni med en rikstäckande aktivitet på utvalda apotek i landet.

Maigun Hjalmarsson är vice orförande i distriktsstyrelsen och Lars Cöster är kassör samt ledamot i Reumatikerförbundets styrelse.

Datum: 21 maj
Tid: kl.18.00-20.00
Plats: Aulan, Thapperska
Entré inklusive fika:

40 kronor, medlem

60 kronor, icke medlem

Då det serveras fika under mötet är det viktigt att anmäla om du har någon allergi.

Anmälan senast den 14 maj till kansliet:

011-10 24 40 eller