Entré till Sandbyhov

13 januari 2016, Informationsmöte behandlingsresa

anordnar informationsmöte inför resan till Igalo mediterraniean health center den 18 augusti – 1 september 2016.

Alla hälsas välkomna!

OBS!
Om du har för av sikt att söka fondmedle/stipendie tänk på att de flesta kräver ett läkarintyg som som styrker ditt behov och din diagnos.
För mer information se villkoren för respektive fond, för att komma till informationen, klicka här

Möte kommer innhålla information om resan, fondansökningar samt möjlighet att anmäla sig.

Mötet kommer att hållas i stora samlingssalen, Sandbyhov.

Vid ansökan om rehabiliteringsstipendie från Reumatikerförbundet ska du bifoga följande:
Sista ansökningsdag är 15 januari

• Läkarintyg som styrker reumatisk diagnos.
  • Besked om slutlig skatt enligt 2015 års taxering

Anmälan senast 11 januari 2016
Kansliet 011-10 24 40 eller via mail: